World Of Warcraft: Cataclysm Collector’s Edition Used Warcraft Pc Incomplete Expansion  board game collectible [Barcode 3348542231627] - Main Image 1
World Of Warcraft: Cataclysm Collector’s Edition Used Warcraft Pc Incomplete Expansion  board game collectible [Barcode 3348542231627] - Main Image 2
World Of Warcraft: Cataclysm Collector’s Edition Used Warcraft Pc Incomplete Expansion  board game collectible [Barcode 3348542231627] - Main Image 3
Title:
World Of Warcraft: Cataclysm Collector’s Edition Used Warcraft Pc Incomplete Expansion
Description:
Deze limited edition Collector’s Set bevat een schat aan zeldzame en exclusieve items om je te steunen aan de vooravond van een nieuw tijdperk:

Exclusief achter de schermen dvd van Cataclysm:


Meer dan een uur aan interviews en commentaren met ontwikkelaars, die de ontwikkeling van het spel bespreken, van de eerste ontwerpen tot de laatste gameplay-vernieuwingen.

De filmische intro Cataclysm en belangrijke content patch trailers, compleet met het commentaar van directeur.

Een speciale Warcraft retrospectief onderzoek naar de rijke geschiedenis van de game Warcraft universum.

Collector’s Edition Soundtrack:


Zeventien epische tracks van Cataclysm, met exclusieve bonus tracks.

Cataclysm Artwork:


176 pagina tellend boek met artwork. Dit schitterende boek bevat nooit eerder vertoonde beelden uit de archieven van de Blizzard Film Department en de Wereld van het Warcraft development team.

Progressieve beelden van alle stadia van ontwikkeling - van de vroege concepten tot afgewerkte, gedetailleerde kunst.

World of Warcraft : Cataclysm pc / mac game:


De World of Warcraft Cataclysm uitbreiding

World Of Warcraft Trading Card Game startpakket & exclusieve kaarten:


Een deck van 60 trading card game kaarten uit de nieuwe Wrathgate serie met van twee grote ’art’ kaarten en visuals van bekende fantasy-art makers.

Twee exclusieve ’hero’ kaarten, en maak de eerste verschijning van de Goblin en Worgen hero’s mee in WoW: TCG.

Een full-sized handleiding met spelregels om te leren spelen.

Exclusieve ingame pet:


Hij mag dan nog geen wereldverslinder zijn... althans nog niet... maar Lil ’Deathwing zal je steunen in je titanische strijd om Azeroth te redden van zijn veel, veel grotere tegenhanger.

Cataclysm MousePad:


Een speciale muismat met een afdruk van de verwoestende Deathwing, de dreiging van de continenten van Azeroth.

World of Warcraft - Cataclysm:

World of Warcraft: Cataclysm is alweer de derde uitbreiding voor de in 2005 uitgebrachte Massively Multiplayer Online Role-Playing Game World of Warcraft. In Cataclysm woedt de strijd tussen de Horde en de Alliance stevig voort, maar ook worden er in dit nieuwe deel weer diverse elementen toegevoegd én aangepast. Dit keer krijg je geen nieuw continent voorgeschoteld, maar worden de regio’s Kalimdor en Eastern Kingdoms compleet op de schop genomen.

Het kwaad keert terug in de vorm van Deathwing en hij heeft niets anders dan slechte bedoelingen. Deathwing zorgt ervoor dat er een cataclysme in gang wordt gezet. Aardbevingen vernietigen bestaande dorpjes en de meest dorre plekken worden ineens subtropisch. De wereld zoals je je die op dit moment nog voor de geest haalt, zal nagenoeg helemaal verdwijnen.

Naast de totaal veranderde omgeving van Azeroth, kent Cataclysm nog vele, vele andere vernieuwingen. Zo worden er twee nieuwe speelbare rassen geïntroduceerd. De Goblins verschijnen aan de zijde van de Horde, terwijl de Alliance hulp krijgt van de weerwolfachtige Worgen.

Daarnaast gaat de level cap omhoog naar 85, maak je kennis met minimaal vijf nieuwe gebieden, kun je je helemaal uitleven in diverse nieuwe (raid)instances en mag je weer heel wat uurtjes steken in honderden nieuwe quests. Minder voor de hand liggende toevoegingen zijn het nieuwe beroep Archaeology en het feit dat je nu met je hele Guild Achievements kunt halen om op die manier bepaalde extra’s vrij te spelen.
Barcode:
3348542231627
Year Published:
2010
Date Added:
2023-06-03 16:46:50
Check out these other items in our database: